USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Обманула на 16 тисяч: у Луцьку шахрайка «продавала» через Instagram речі «Zara»

31 Жовтня 2021 23:40
В обласному центрі Волині судили шахрайку, яка обманула одинадцять людей під приводом продажу речей «Zara» через Instagram. Жінка отримувала передоплату, але покупці речей не отримували.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

З 3 лютого по 28 липня минулого року обвинувачена під приводом продажу одягу бренду «Zara» в Instagram заволоділа грошовими коштами одинадцяти потерпілих. Жертви шахрайки скидали їй передплату на банківську картку, але речей взамін не отримували. Загальна сума збитків – майже 16 тисяч гривень.

У суді шахрайка визнала свою вину, зазначивши, що повністю відшкодувала збитки потерпілим. Потерпілі підтвердили її слова, зауваживши, що не мають до неї претензій.

Злочинниці призначили покарання у виді одного року позбавлення волі, змінивши його на умовне.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus