USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині судили прикордонника, який організував контрабанду ліків та сигарет з Білорусі

14 Липня 2021 22:46
Один з інспекторів Луцького прикордонного загону заплатить 34 тисячі гривень штрафу за те, що сприяв у контрабанді ліків та сигарет з Білорусі.

Відповідний вирок виніс Ратнівський районний суд Волинської області.

Так, на початку березня інспектор прикордонного контролю Луцького прикордонного загону познайомився з безробітним чоловіком, якому запропонував підзаробіток – перевезення лікарських засобів та сигарет з Білорусі до України. Прикордонник зазначив, що буде повідомляти чоловіку місця перебування прикордонних нарядів, аби той не попався.

Він погодився, однак написав заяву до правоохоронних органів та діяв під їхнім контролем. Спочатку прикордонник отримав від чоловіка 750 доларів, а згодом 47 тисяч 600 гривень на банківську картку.

У суді обвинувачений прикордонник визнав свою вину. Суд призначив йому покарання у виді штрафу в розмірі 34 тисячі гривень з позбавленням права обіймати посади у правоохоронних органах на строк два роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus