USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.75 9.90

На Волині судили солдата, який біля розважального закладу забив до смерті військового

7 Січня 2024 19:41
У Нововолинську судили солдата, учасника АТО, який до смерті побив військового. Хоча трагедія сталася ще у квітні 2017-го у Володимирі, покарання вбивці призналичили лише в грудні 2023 року.

Про це йдеться у матеріалах справи Нововолинського міського суду.

12 квітня 2017 року 19-річний контрактник Віктор Г., уродженець Херсонщини, разом з двома солдатами відпочивали у розважальному закладі «Метелик», що на вулиці Князя Романа.

Проте оковита вдарила в голову і між військовими виник конфлікт. Поблизу закладу обвинувачений та ще один солдат жорстоко побили товариша. Вони завдали йому не менше 11 ударів руками й ногами в голову та в різні ділянки тіла.

Як інформували тоді ЗМІ, військового 1992 року народження знайшли напівроздягненим аж наприкінці вулиці Князя Романа. Від отриманих травм він помер у лікарні.

Вбитий – родом з Маневицького району.

Під час судового провадження обвинувачений та прокурор уклали угоду про визнання винуватості.

Читати ще: На Волині водій Ford, якого позбавили прав, влетів у маршрутку з пасажирами. Як суд його покарав

Зауважимо, що у 2020 році Володимир-Волинський міський суд засудив Віктора Г. до 4 років тюрми за самовільне залишення військової частини.

Суд затвердив угоду та за сукупністю кримінальних правопорушень призначив остаточне покарання солдату вісім років та три місяці позбавлення волі.

Крім того, повністю задовільнив цивільний позов постраждалого про відшкодування матеріальної шкоди в розмірі 38685,40 грн та моральної шкоди в розмірі 300000 грн.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus