USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині сирієць нелегально переправляв людей до країн ЄС

16 Жовтня 2020 13:23
Оперативними співробітниками Луцького прикордонного загону у взаємодії зі співробітниками Нацполіції та Служби безпеки України у Волинській області викрито та ліквідовано міжнародний канал нелегальної міграції.

Про це повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону.

Установлено, що громадянин Сирії, який постійно проживає на території України, організував переправлення нелегальних мігрантів до Польщі.

Нагадуємо, що 14 жовтня на українсько-польському кордоні затримали двох громадян Сирії, які через Західний Буг намагалися потрапити закордон.

Схожий випадок, коли турок, сирієць та вірменка за допомогою плавальних кругів долали річку, стався минулого тижня.

Сьогодні, в рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 332 КК України, оперативниками прикордонного загону, спільно з слідчими Національної поліції, СБУ, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, проведено обшук за місцем проживання фігуранта в м. Володимир-Волинський.

За результатами обшуку було вилучено автомобіль «Опель», який можливо використовувався як засіб протиправної діяльності, мобільні телефони, картки стільникового зв’язку, фінансові документи, що свідчать про перерахунок значних сум коштів, та інші речові докази.

Зараз вирішується питання про затримання іноземця в порядку ст. 208 КПК України та обрання запобіжного заходу.

Тривають подальші слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дідо Показати IP 16 Жовтня 2020 13:59
Мігранти зло! І злочини!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus