USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині у ставку потонув чоловік

19 Лютого 2019 22:24
Сьогодні, 19 лютого, після 16 години у Ковелі рятувальники отримали виклик про те, що у штучній водоймі на території Комунального закладу «Ковельська поліклініка» Волинської обласної ради (колишня вузлова лікарня Львівської залізниці; вул. Богдана Хмельницького,17), потонув чоловік.

Про це повідомив начальник Ковельського міськрайонного відділу управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Володимир Войтанік, передає Ковельpost.

Прибувши за викликом, рятувальники підняли на поверхню тіло чоловіка 1968 року народження.

Як повідомили очевидці трагедії, це місцевий мешканець, який з невідомих причин опинився на тонкій кризі ставка, огородженого бетонним парканом. Його намагалися врятувати, коли він ще тримався у крижаній воді на поверхні водойми: кидали мотузку та інші підручні засоби. Проте чоловік уже був безсилий, вочевидь від переохолодження.

На місце події викликали рятувальників. Проте, чоловіка врятувати не вдалося. Причини трагедії з’ясовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus