USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

На Волині уродженка Рівненщини організувала бордель

18 Грудня 2018 18:48
Уродженка Рівненської області, взявши в оренду квартиру на Волині, організувала там місце розпусти. Зокрема, жінка підшуковувала жінок для зайняття проституцією та шукала їм клієнтів.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 12 грудня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, уродженка села Острожець Млинівського району Рівненської області з січня по 13 серпня 2018 року створила та утримувала місце розпусти, винайнявши квартиру на Волині. Зазначимо, що жінка сплачувала орендну плату за квартиру та надавала її для здійснення розпусних дій.

Зокрема, вона підшуковували осіб жіночої статі для забезпечення заняття їх проституцією та знаходила через розміщені в мережі інтернет оголошення клієнтів для надання їм послуг інтимного характеру. Грошову винагороду за послуги повністю або частково забирала собі.

Так, між прокурором та обвинуваченою була укладена угода про визнання винуватості.

Отож, суд визнав її винною та призначив покарання у виді чотирьох з половиною років позбавлення волі, однак на підставі ст. 75,76 КК України звільнив її від призначеного покарання, якщо протягом двох років вона не вчинить нового злочину.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Лучанин Показати IP 18 Грудня 2018 20:48
це про Галю, чи нє?
Коля Показати IP 18 Грудня 2018 21:04
З Села Єрємеєва, хто чим займається теж думала мабуть стати олігархом. Але особливо треба клієнтів показати, навіть багаті одружені дядьки ходять до проституток то це законно? І скільки хвороб там можть підчепити?!!
Я Показати IP 19 Грудня 2018 04:47
проституція була є і буде в усьому світі тому що мужики полігамні щоб не говорили і писали .. Питання в тому хто на цьому заробляє - і чи отримує держава податок ( так само як з бурштину, лісу, полів і інш)..Гондурас такий Гондурас.. але не ту країну Гондурасом назвали
Лучанин Показати IP 19 Грудня 2018 08:42
Треба легалізувати простітуцію та наповнити пенсійний фонд України.
Борис Показати IP 19 Грудня 2018 08:43
1000 %
Клава Показати IP 19 Грудня 2018 09:55
І всі хвороби від проституції!!!!!!!!!!!!!І гепатити навіть якщо презики то всеодно проститтка вона ж проститутка і нічого не докажете де підцепили і ще своїм женам передасте падарачки неблагодарні мужики які живуть в сім"ях і лазять до проституток взагалі таке б заборонили!!!!А то що то за сімя що чоловік лазить до проститтки це ж кошмар!!А жінка для чого щоб носки стирала і на авто сама їздила і теж робила що хоче?! Оце так і сім"ї розпадаються через те що є проституція.
Віктор Показати IP 19 Грудня 2018 13:06
Сім'ї розпадаються, коли дружина д*ра на всю голову!!
Волинянин Показати IP 20 Грудня 2018 09:16
Я за легалізацію проституції і євроблях за доступними цінами, але шоб з повним ТО !!!
Коханка Показати IP 20 Грудня 2018 16:33
Тут пишуть одні чоловіки сво---чі бо це дурний на голову чоловік який ходить до проститтки при жінці а не як вище написано жінка дурна. Свою не можуть" завести" от і біжать за гроші до тої яка проходить через усіх від малого до старого робота така і яке це задоволення чоловікам свою навчіться заводити і не треба до проститутки лізти а то тільки можуть дивитись порно а з жінкою не напрягаються навіть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus