USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На Волині в поїзді виявили контрабандні цигарки з GPS трекером

22 Вересня 2021 14:51
На українсько-польському кордоні прикордонники Волинського загону виявили приховані тютюнові вироби, повідомили у пресслужбі загону.

Оглядаючи вантажний потяг, який учора через залізничний пункт пропуску «Володимир-Волинський» прямував до Польщі, прикордонний наряд знайшов в одному з напіввагонів сторонні вкладення. Серед листового металу були приховані пакунки з тютюновими виробами. Всього зі сховку прикордонники дістали понад 5 тисяч пачок цигарок різних марок.

На одному з пакунків був прикріплений GPS трекер, за допомогою якого ділки, вочевидь, сподівалися швидше відшукати товар уже на території Польщі. Однак за кордон контрабандні цигарки не потрапили. Їх встановленим порядком вилучено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 22 Вересня 2021 17:04
Вивозимо метал. Ні, щоб вироби з його.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus