USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині вночі спалахнули пожежі: горіли господарські споруди

4 Жовтня 2022 10:04
На Волині минулої ночі рятувальники ліквідували дві пожежі у господарських спорудах, проводили роботи з ліквідації наслідків негоди.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС у Волинській області.

3 жовтня о 22:43 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній господарській будівлі у Селі Нові Червища Прилісненської громади. О 23:45 силами рятувальників 12 Державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та місцевої пожежної охорони сіл Тоболи і Боровне горіння ліквідоване. Внаслідок пожежі знищений дах, пошкоджені стіни й частина речей домашнього вжитку. Імовірно, до пожежі призвели недоліки конструкції нагрівальних печей і димарів.

Близько третьої ночі 4 жовтня рятувальники 12 ДПРЧ знову вирушили за сигналом тривоги. Разом з вогнеборцями місцевих команд сіл Дольськ, Залізниця і Судче вони ліквідували пожежу в господарській будівлі у селі Великий Курінь Любешівської громади. За попередніми даними, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. Внаслідок пожежі знищена частини даху, твердопаливний котел, генератор, пошкоджена солома, зерно й картопля, що там зберігалися.
3 жовтня о 19:57 рятувальники 4 ДПРЧ м. Ковеля вирушили за викликом до села Воля Любитівська Ковельського району. Внаслідок поривів вітру на проїжджу частину впало дерево. Бійці ДСНС бензопилою розрізали повалене дерево, відтягнули його з дороги, звільнивши проїжджу частину.
На місці події працювали четверо рятувальників, одна одиниця спеціальної техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus