USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Волині водія буса, який не мав прав та давав поліцейським $200 хабара, оштрафували на 19 тис. грн

7 Квітня 2024 20:20
Їхав без водійського посвідчення та порушив правила дорожнього руху, а потім намагався відкупитися за 200 доларів хабара. На Волині за надання неправомірної вигоди правоохоронцям судили водія буса. Він заплатить майже 19 тисяч гривень штрафу.

Про це стало відомо з вироку Маневицького районного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, 19 лютого близько одинадцятої години поліцейські помітили Volkswagen Transporter, водій якого Василь С. рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Коли ж на волинянина почали складати постанови про адміністративні правопорушення за ч. 2 ст. 122 (порушення водіями транспортних засобів правил проїзду перехресть, зупинок транспортних засобів загального користування, проїзд на заборонний сигнал світлофора або жест регулювальника) та ч. 4 ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами), він намагався вирішити питання на місці.

Читати ще: На Волині п’яний водій, якого зупинили у комендантську годину без прав, хотів відкупитися за тисячу

Будучи попередженим про кримінальну відповідальність, Василь С. поблизу службового автомобіля поклав 200 доларів у свій паспорт та передав одному з поліцейських, надавши правоохоронцям неправомірну вигоду.

Під час досудового розслідування хабарник уклав з прокурором угоду про визнання винуватості. Про Василя С. відомо, що він – уродженець села Новосілки Маневицького району, неодружений та не працює.

Затвердивши угоду, суд оштрафував волинянина на 18 тисяч 700 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus