USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині водій на Mitsubishi наїхав на прикордонників і втік

17 Листопада 2018 12:27
На українсько-білоруському кордоні водій позашляховика Mitsubishi Pajero наїхав на прикордонників, проігнорувавши їх вимогу зупинитись, та втік з місця пригоди.

Про це інформує прес-служба прикордонників.

16 листопада, ввечері водій позашляховика Mitsubishi Pajero проігнорував законну вимогу правоохоронців зупинитися і здійснив на них наїзд, чим створив загрозу життю та здоров’ю особовому складу прикордонного наряду відділу «Доманове» Луцького загону. У результаті наїзду один прикордонник отримав тілесні ушкодження, а саме – травму гомілки та пальців правої ноги.

"Після здійснення попереджувального пострілу вгору, цей автомобіль розвернувся та направився в тил ділянки, в напрямку населеного пункту Кортеліси Ратнівського району, що на Волині. Щоб зупинити позашляховик військовослужбовець наряду застосував зброю, стріялючи по колесах автівки, але порушнику вдалося втекти",- йдеться у повідомленні.

Одразу по цьому факту поінформували Національну поліцію, СБУ, прокуратуру, військову контррозвідку, а також внутрішню та власну безпеку Держприкордонслужби. До Ратнівського відділу поліції у Волинській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 345 КК України «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу».

Наразі триває пошук автомобіля та ймовірно інших осіб, причетних до цього правопорушення.

Варто нагадати, що нещодавно у результаті чергових зухвалих дій контрабандисти збили автомобілем прикордонника відділу «Ділове» Мукачівського загону. На цей час військовослужбовець перебуває в комі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
SUPER!!!!! Показати IP 17 Листопада 2018 13:08
KRASAVA!!!!!!!!!!
Олег до SUPER!!!!! Показати IP 18 Листопада 2018 23:32
Ти покидьок!
Ірина Показати IP 17 Листопада 2018 19:53
Ну не хотів хлопака на бляхах давати на чай..
Прикордонник!!!!! Показати IP 17 Листопада 2018 22:32
Варто нагадати, що нещодавно у результаті чергових зухвалих дій контрабандисти збили автомобілем прикордонника відділу «Ділове» Мукачівського загону. На цей час військовослужбовець перебуває в комі. О 17:05 військовослужбовець помер у лікарні!!! А того урода ми знайдемо і накажемо!!!!
321 до Прикордонник!!!!! Показати IP 20 Листопада 2018 09:17
спочатку пукавки не сц*ть застосовувати і чітко знайте правила.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus