USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині водій, через якого загинув пасажир, постане перед судом

8 Травня 2018 11:23
Прокуратура Волинської області затвердила й скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про порушення 21-річним мешканцем міста Ківерці правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, інформує прес-служба прокуратури.

Уночі 30 березня 2018 року молодик, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки «Мерседес Бенц 250D», з перевищенням швидкості рухався дорогою в селі Буяни Луцького району й, не впоравшись із керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху, тоді на узбіччя і в кювет, де допустив наїзд на придорожнє дерево.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 22-річний пасажира втомобіля загинув.

Призвідника ДТП, який щиро розкаявся скоєному, обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, й невдовзі він постане перед судом, який і обере йому міру покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus