USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині встановлюють бар'єрне огородження на узбіччях міжнародної траси

11 Листопада 2022 08:52
На міжнародному автошляху М-07 Київ – Ковель – Ягодин у межах Волині дорожники облаштовують металеве бар’єрне огородження для безпеки руху.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Волині.

На відтинку, що пролягає між селами Довгоноси та Старі Кошари Ковельського району, незабаром з’явиться понад 4,1 кілометри металевого оцинкованого бар’єрного огородження. Його влаштовують на узбіччях лівого та правого проїздів, а також на смузі, що їх розділяє.

На сьогодні на цій ділянці дороги уже встановлено майже 2 км бар’єрного огородження.

Виконавець робіт – ТОВ «ТБД».

Торік цю 3-кілометрову ділянку дороги М-07 розширили у рамках реконструкції. Зокрема, прокладали новий проїзд – провели підготовчі роботи, звели земляне полотно, влаштували тришарову основу та три шари асфальтобетону.

Також відновили існуючий проїзд. Стару дорогу розширили з 9 до 10,5 метрів та вкрили трьома шарами асфальтобетону, нанесли тимчасову дорожню розмітку.
Цей відтинок автошляху М-07 реконструйовано підрядним підприємством ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс».

Аби ця ділянка дороги М-07 була безпечною, цьогоріч провели роботи з організації дорожнього руху – встановили дорожні знаки, нанесли дорожню розмітку і наприкінці червня новозбудованим лівим проїздом «варшавки» відкрили рух.

Влаштування бар'єрного огородження, що нині проводиться, дозволить суттєво підвищити безпеку дорожнього руху на цьому відрізку шляху, оскільки дорожнє огородження виконує захисну функцію – його встановлюють для запобігання з’їзду транспортних засобів з земляного полотна дороги та зіткнення з зустрічними транспортними засобами.
Водночас на цьому міжнародному автошляху дорожники працюють ще на двох об’єктах – на відрізку Ковель – ПП «Ягодин» розширюють узбіччя та відновлюють дорожнє покриття перед пунктом пропуску, яке востаннє ремонтувалось ще у 2003 році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus