USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині встановили меморіальну дошку загиблому Герою

9 Грудня 2018 09:00
7 грудня у селищі Видерта Камінь-Каширського району відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки загиблому Герою Сергію Цепуху.

Сергій Цепух випускник місцевої школи, військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади, Герой, який, захищаючи територіальну цілісність України, загинув вночі 9 серпня 2018 р. на Донбасі– інформує прес-служба РДА.

Участь у відкритті дошки взяли батьки загиблого – Михайло Іванович та Галина Іванівна.

Варто зауважити, що це вже друга меморіальна дошка, розміщена на фасаді даного навчального закладу. Адже в 2015 році такий же пам’ятний знак відкрили на честь загиблого учасника АТО Дмитра Герасимика, який також був випускником цієї школи.

Нині ж вшанувати пам’ять Сергія Цепуха прийшли його рідні, друзі, вчителі та учні школи, односельчани, представники районної влади.

Після хвилини мовчання настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці села Видерта отець Анатолій Деречей освятив пам’ятний знак, до якого потому присутні поклали квіти та запалені лампадки.

Як повідомлялося раніше, Указом Президента України від 11 жовтня 2018 року № 316/2018 «За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України» Сергій Цепух нагороджений орденом «За мужність» III ступеня посмертно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus