USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині визначать нових користувачів мисливських угідь

23 Жовтня 2019 21:51
Декілька десятків тисяч гектарів мисливських угідь на Волині можуть отримати нових користувачів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Волинської облради з питань екології, раціонального використання природних ресурсів 22 жовтня.

Члени комісії рекомендували підтримати проект рішення про припинення права користування частиною мисливських угідь ДП «Колківський лісгосп». Йдеться про добровільну відмову від користування частиною мисливських угідь площею 19,8347 тисячі гектарів, які були надані відповідно до рішення облради від 12 квітня 2017 року.

Водночас, рекомендували підтримати інший проект рішення щодо надання вказаних угідь в користування ТзОВ «Поліський Єгер» терміном на 25 років. Товариство отримало відповідні процедурні погодження. Проти висловлювалися присутні представники інших мисливських товариств, стверджуючи, що претендують на невелику частину угідь, але не встигли вчасно підготувати відповідну документацію.

Іншим проектом рішення пропонують надати товариству з обмеженою відповідальністю «Мисливство Волині» мисливські угіддя у користування площею 36,25544 тисячі гектарів терміном на 25 років. Як повідомив член комісії Борис Бабійчук, на вказані угіддя претендує також фірма «Реал Хантер», тож він пропонував зняти питання з розгляду. Втім, його пропозицію колеги не підтримали. Своєю чергою, завідувач сектору мисливствознавства ВОУЛМГ Василь Сухопор поінформував, ТОВ «Мисливство Волині» пройшло усі потрібні процедурні погодження. Отже, члени комісії вирішили підтримати проект рішення.
Нагадаємо, добровільно відмовитися від мисливських угідь вирішили також у Маневицькому держлісгоспі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чара Показати IP 23 Жовтня 2019 21:57
Лисого в окулярах вже давно треба пiнком пiд зад, баблозаймач!!!!!!!
хехъ до Чара Показати IP 24 Жовтня 2019 03:37
а інші є?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus