USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємство на Волині залишило мисливські угіддя без охорони

15 Березня 2014 14:24
ТзОВ «Олдан», яке користувалося мисливськими угіддями на Волині, відмовилося від виконання своїх обов’язків. Проте, воно має повернути збитки, які завдало державному підприємству, вважають волинські депутати. У 2007 році це підприємство отримало в користування понад 18 тисяч гектарів, але припинило свою економічну діяльність і не виконує умов договору. Депутатів цікавило, чи були нанесені збитки, скільки коштів вкладено у розвиток ловчої справи, які особливості ведення мисливського господарства.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 54 позачергової сесії облради вчора, 14 березня.

Зокрема, депутатам пропонували розглянути питання Про припиненя права користування мисливськими угіддями ТзОВ «Олдан». Але це питання повернули на доопрацювання. Бо, як зазначив депутат Сергій Слабенко, варто профільній комісії детальніше це питання розглянути і звернутися до правоохоронних органів, щоб ті дали правову оцінку діям підприємства «Олдан».

«Структура, фактично залишила ліс без охорони, відмовилася від виконання відповідних зобов’язань, зобов’язання за неї почали виконувати державні підприємства, нести за це видатки. І хоче відмовитися від користування, не відшкодувавши збитки», - зазначив він.

Крім того, депутати запропонували після вивчення цього питання одразу ж розглянути ті підприємства, які потім користуватимуться мисливськими угіддями. Депутат Олександр Свирида зауважив, що угіддя потрібно буде комусь передати, аби не залишити ділянку безгосподарною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
феміда Показати IP 15 Березня 2014 14:34
Да хр*нушки вам! З цією владою ніхто не хоче і не буде мати справу!!!
гузь Показати IP 15 Березня 2014 14:41
згідно наказу обласної ради який я підписав мисливські угіддя передати під охорону тов.данильчуку і його братві автомати у них є автомобілі також є то нехай охороняють а то всяка дурь лізе їм в голову а так буде користь для них і волинського лісу.
Антон до гузь Показати IP 15 Березня 2014 15:02
Аби ляпнути. Я ні Гузя ні Данильчука не підтримую, але якщо не маєте що сказати розумного - краще промовчіть.
гузь до Антон Показати IP 15 Березня 2014 15:06
я згідний з вами.але ці товариші в лісі бачать одну корупцію а добрі справи небачать.
воулмг Показати IP 15 Березня 2014 15:02
тепер лісгоспи замість того що б підняти зарплати вкладати кошти в розвиток підприємства змушені годувати звіра утримувати штат єгерів тому що якийсь чинушка бачить в тому що це робить приватна структура кримінал.шановні чини виділіть державним підприємствам гроші на ведення мисливського господарства а тоді заберайте чи передавайте їх лісгоспам а то поговорити всі а як до діла то ..................................
4554 Показати IP 15 Березня 2014 17:57
А що в даний час у Садівському лісництві? Там же ніби заказник??? А люди кажуть, що Клімчук, Башкаленко та колишній голова Луцької РДА Волошенюк взяли його в оренду і створили незаконне мисливське господарство. Де правда ?
Анонім Показати IP 15 Березня 2014 21:43
Заказником Садівське лісництво перестало бути два роки назад. І на відміну від "Олдана" там працює 5 єгерів, які регулярно годують звірів і відганяють браконьєрів від оленів, які туди були завезені і від кабанів, яких там було декілька штук, а зараз сотня... Клімчук, Башкаленко і Волошенюк ніколи не були там засновниками. Крім того, Волошенюк ніколи не був головою Луцької РДА. Не вводьте людей в оману...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus