USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Волині з двох незаконних гральних закладів вилучили 30 комп'ютерів

17 Липня 2018 18:36
На Волині припинено діяльність двох незаконних гральних закладів. Про це повідомляє пре-служба прокуратури області.

Сьогодні, 17 липня 2018 року, прокурори спільно з працівниками Володимир-Волинського відділу поліції та Управління захисту економіки у Волинській області провели санкціоновані судом обшуки у двох гральних закладах у Княжому місті. У ході обшуку виявлено та вилучено 20 тис. грн., 30 комп’ютерів та інше електрообладнання, за допомогою якого клієнтам незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу.

Володимир-Волинська місцева прокуратура Волинської області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного заняття гральним бізнесом (кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст. 203-2 КК України).

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно. У провадженні призначено низку експертиз. Вживаються заходи задля притягнення організаторів незаконного бізнесу до передбаченої законом відповідальності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Волинянин Показати IP 17 Липня 2018 22:18
Зато у Луцьку всі працюють гральні заклади законно
valdis peish до Волинянин Показати IP 18 Липня 2018 10:15
тому шо башляють вчасно і куди треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus