USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині за 1000 грн віддають в оренду приміщення будинків культури

30 Березня 2023 21:45
Частини приміщень будинків культури хочуть віддати в оренду на п’ять років у селах Седлище та Ветли Камінь-Каширського району. Пропонована сукупна орендна вартість за місяць складає близько тисячі гривень.

Аукціони на сайті prozorro.sale оголосило управління гуманітарної політики Любешівської селищної ради. Тендерні пропозиції від учасників приймають до 2 квітня. Торги розпочнуться 3 квітня.

У Ветлах під оренду пропонують частину приміщення будинку культури загальною площею 35,1 кв. м. Нерухомість розміщено на вулиці Поліській, 70.

Об’єкт не є пам’яткою культурної спадщини. Майно може бути використане орендарем як пекарня, кухня чи для надання інших побутових послуг населенню.

Стартова вартість оренди за місяць становить 795 гривень.
Своєю чергою, у Седлищі хочуть здати в оренду приміщення будинку культури, що на вулиці Миру, 56 (загальна площа 10,3 кв. м).

Цей об’єкт також не є пам’яткою культурної спадщини.

Стартова вартість оренди цього приміщення за місяць – 303 гривні.
Обидва приміщення пропонують під оренду терміном на п’ять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus