USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині застрелився військовий. ДБР розпочало розслідування

7 Квітня 2023 11:16
Трагедія сталася 6 квітня близько 15:00 у селі Пулемець Ковельського району.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Військового виявили з кульовим пораненням у голову. В критичному стані його госпіталізувала бригада швидкої допомоги, яка почала проводити реанімаційні заходи. Дорогою до медзакладу в чоловіка зупинилось дихання. Військовослужбовця транспортували до Шацької районної лікарні, проте врятувати його життя не вдалось.

Інформацію підтвердили у пресслужбі ДБР. У відомстві зазначили, що 6 квітня близько 15:00 поблизу села Пулемець Ковельського району військовослужбовець прикордонної служби, керуючи екскаватором, проводив інженерні роботи з укріплення кордону. Під час робіт наїхав на міну та підірвався.

Водій екскаватора при цьому не постраждав. Невдовзі на місце події прибули начальник прикордонної застави разом з інспектором прикордонної служби.

Після огляду території начальник відійшов нібито зателефонувати. Невдовзі пролунав звук, схожий на постріл. Начальника застави знайшли неподалік від місця події з вогнепальним пораненням у голову.

Розпочато кримінальне провадження за статтями 115 та 425 КК Украіни – умисне вбивство (самогубство) та недбале ставлення до військової служби.

Тривають необхідні слідчі дії, встановлюють всі обставини трагедії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
МАКС Показати IP 7 Квітня 2023 11:26
Якась відверто мутна історія ...
Ага до МАКС Показати IP 7 Квітня 2023 12:15
Чому мутна? Якщо все правда як описано, це службова безвідповідальність і недбалість посилати ескаватор на вже заміновану територію. Звичайно, кому, як не начальнику прикордонної служби за це відповідати? Це добре що водій ескаватора не постраждав, а могло бути гірше. Звичайно, за такі речі треба нести відповідальність, і враховуючи психологічну слабкість цього начальника, він сам вибрав собі міру покарання. Єдиний висновок, який можна зробити з цих історій, це те що в нашій армії твориться хаос і безлад, починаючи з тск і закінчуючи бойовим злагодженням на позиціях
Макс до Ага Показати IP 7 Квітня 2023 13:10
Вони там всі постій но бухають, поки ти тут літературно фантазуєш
Б.С до Ага Показати IP 7 Квітня 2023 20:29
Приходь на службу, наведеш порядок
Сергій Показати IP 7 Квітня 2023 11:42
Знов всі були бухі !
Волинянин Показати IP 7 Квітня 2023 11:52
Ого, як в Японії, зробив собі харакірі, напевно боявся, що його вздрючать за екскаватор чи що?!
Тур Показати IP 7 Квітня 2023 13:36
горілка ще нікого до добра не привела
Валерій Показати IP 8 Квітня 2023 10:10
Коли армія на рубежах не воює вона просто спивається.Хтось повірить в самогубство із за екскаватора?Значить щось не так в тій частині.......Проте думаю замнуть як завжди,щоб не позорити мундир

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus