USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині завершився дев’ятиденний військовий тренінг

30 Вересня 2015 15:04
На Волині завершився дев’ятиденний тренінг із «територіалами». Про це інформує Волинський обласний військовий комісаріат на сторінці в мережі.

На військовому полігоні однієї з бригад оперативного командування «Захід» завершився польовий практичний тренінг із керівним складом окремого стрілецького батальйону, рот охорони та загонів оборони Волинської області підрозділів територіальної оборони області, організований за ініціативи Волинської державної адміністрації, обласної ради та Волинського обласного військового комісаріату.

Упродовж дев’яти днів офіцери та інструктори зі складу бойових підрозділів оперативного командування «Захід», а також запрошені профільні фахівці інших силових структур та служб проводили із учасниками заняття з основ ведення бойових та спеціальних дій з урахуванням досвіду набутого в зоні проведення АТО. Також, з командним складом проведено тренування з виживання на місцевості, практичне заняття з військово-медичної підготовки, заняття із вивчення матеріальної частини різних видів стрілецької зброї та виконані стрільби, інженерної та саперної підготовки тощо.

– Інструктори сконцентрувалися на тому, що дійсно необхідно знати і уміти офіцеру та солдату під час ведення активних бойових дій, – зазначив заступник Волинського обласного комісара по роботі із особовим складом підполковник Ігор Підлісний. – Практика проведення АТО показала, що боєць, який володіє навичками польової медицини, влучно стріляє, уміє правильно переміщуватися полем бою, знає, як налагодити свій побут в польових умовах, знешкодити або встановити вибуховий пристрій, має значно більше шансів на виживання і виконання поставленого бойового завдання.

Офіцер також розповів, що під час занять із командним складом підрозділів територіальної оборони, інструктори робили акцент ще й на методології та методах навчання особового складу. Адже учасники цього дев’ятиденного тренінгу в майбутньому повинні передати набуті знання підлеглим.

За підсумками занять, які підбили сьогодні у Володимирі-Волинському, 21 військовослужбовця

відзначили командуванням за сумлінне виконання своїх обов’язків, проявлену розумну ініціативу та старанність під час засвоєння навчального матеріалу. Серед них, зокрема, командира роти охорони Волинського ОВК старшого лейтенанта Володимира Осіїка, командира роти охорони Камінь-Каширського РВК старшого лейтенанта Володимира Шуляра, старшого стрільця відділення охорони роти охорони Луцького ОМВК солдата Ігора Юхименка.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus