USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали два автомобілі з контрабандою на 1,2 млн

13 Вересня 2017 10:58
Два автомобілі з контрабандою вартістю 1,2 мільйона гривень затримали на Волині. Про це у Facebook повідомив заступник голови ДФС України Сергій Білан.

У Волинській області співробітники податкової міліції вилучили 25 тис. пачок сигарет і 100 л фальсифікованого алкоголю, які планувалося незаконно доставити до країн Євросоюзу.

Зазначено, що у межах розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.204 Кримінального кодексу України, в одному з міст Волинської області провели обшуки на території підприємства та двох приватних будинків.

Правоохоронці вилучили та передали на відповідальне зберігання 25 тис. пачок сигарет без акцизних марок, вартістю 750 тис. грн та 100 л фальсифікованих лікеро-горілчаних виробів.

Вилучено також два транспортні засоби, які використовувались для перевезення фальсифікату, та готівкові кошти, отримані від незаконної діяльності. Загальна вартість вилученого становить понад 1,2 млн грн.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Цікаво Показати IP 13 Вересня 2017 11:11
Хочу купити цигарки і взяти участь у знищенні горілки. Куди звертатись? Психлікарню не пропонуйте. Хворію справедливістю та недовірою до влади.:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus