USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині затримали хабарників, які «спрощували» отримування закордонних паспортів

10 Серпня 2018 18:34
Співробітники УЗЕ спільно з прокуратурою затримали осіб, які вимагали у волинян хабарі за спрощення процедури отримання закордонних паспортів.

Про це повідомляє Під прицілом.

Як вдалося з'ясувати, працівники Ківерцівського Управління Державної міграційної служби (так званого паспортного столу) починаючи з січня цього року вимагали та отримували більш ніж 20 тисяч гривень неправомірної вигоди за зменшення бюрократичної тяганини, за не створення штучних перешкод при подачі та за прискорення видачі паспортів волинян для виїзду за кордон.

Сьогодні під час отримання чергового хабара у сумі 3 тисячі гривень "на гарячому" затримали завідувача і двох її підлеглих.

Наразі тривають активні слідчі дії, проводяться обшуки та затримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
СТЕПАН Показати IP 11 Серпня 2018 09:00
Щеб шановні співробітники УЗЕ навідались до нас в Камінь Каширськ і навели лад в паспортному,той Макарчук таке вже витворяє,просто жах -поки не даш пару сотень в кишеню і не підходь,паспорт будеш чекати півроку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus