USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині жінка дала прикордонниці $1800 хабара, аби її чоловіка випустили до Польщі через «Устилуг»

18 Березня 2023 17:31
На Волині жінка надала прикордонниці 1800 доларів хабара, щоб її військовозобов’язаного чоловіка випустили за кордон. Хабарницю оштрафували на 17 тисяч гривень.

Про це стало відомо з вироку Володимир-Волинського міського суду.

У матеріалах справи йдеться про те, що 24 січня на пункті пропуску «Устилуг» Ганна С. надала начальниці 1-ї групи інспекторів прикордонного контролю відділу інспекторів прикордонної служби 1800 доларів хабара, аби її чоловікові, який стоїть на військовому обліку, дозволили перетнути кордон.

Своїми діями жінка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 369 КК України. Між прокурором та хабарницею було укладено угоду про визнання винуватості.

Суд оштрафував жінку на 17 тисяч гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
? Показати IP 18 Березня 2023 18:22
Не можу зрозуміти рішення суду!... 17тис грив обміняли на 1800дол по курсу суду?
Вася до ? Показати IP 18 Березня 2023 22:34
Хабар - конфісковано, чи ти наївно думаєш що їй бабло повернули
ABC Показати IP 18 Березня 2023 18:22
Не перестаю дивуватися з наших людей. Чи то вони такі наївні, чи занадто самовпевнені, чи просто недалекі (щоб не сказати більш грубо).
Мудрий Показати IP 20 Березня 2023 01:07
Жінка вчинила героїчно, не побоялася піти на вчинок, ризикуючи собою. Бо знала, що зараз такий час, що всі здають один одного, підставляють та продають. Така в нас нація.. Хотіла подбати про свою сімью, бо крім неї в цій країні ніхто це не зробить. Коли чиновники заздалегідь повивозили за бугор своїх дітей військовозабов"язаних (в одного тільки Данілова таких чотири!!!!) Я впевнений, що це проста жінка, і зібрала вона ці гроші теж не просто. Та спробувала, не злякавшись. І поки в цьому світі будуть цінуватись таки якості як відданість, моральність, самовіддача, та культ сім"ї в нормальних людей це буде викликати повагу! Є такий вираз перед законом винний, а перед совістью чистий. А для тих, кто скаже, що цей чоловік має воювати, я відповім - який з нього толк якщо він не вміє, не хоче, боЇться,чи психологічно не готовий, чи не має бажання? Просто піти та вмерти? Нікому з цього легше не буде. А коефіціент корисної дії з закордону може бути в цьому випадку значно вищий! Чи ми перестали себе відчувати свободними людьми? Це моя думка, я можу бути не правий, але я маю цю думку та переконаний в ЇЇ правоті. А прикордонниця здійснила вчинок Іуди, Бо ж могла відмовити без подстави. Не розтавайтесь з коханими, люди! Від душі!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus