USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зіткнулися Skoda Octavia та автовоз, загинув водій легковика

10 Січня 2022 09:12
Смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилася 9 січня близько 18 години поблизу села Хворостів Любомльського району.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Зазначається, що водій Skoda Octavia не впорався з керуванням та здійснив зіткнення з автовозом.

Внаслідок зіткнення водій легковика отримав травми, несумісні з життям.

Як розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, до швидкої о 17:57 надходив виклик про те, що зіткнувся легковик з вантажівкою. Було залучено дві бригади швидкої допомоги. Один чоловік помер на місці події, водій легковика, а в іншого – водія вантажівки – діагностували гостру реакцію на стрес.

Як повідомляє пресслужба поліції Волині, за кермом Skoda Octavia перебував 37-річний житель Ковельського району, який, не врахувавши дорожньої обстановки, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із вантажівкою Renault Premium. Керманич легковика від отриманих травм помер на місці події.
Водій вантажівки, 39-річний лучанин, не постраждав.

Відомості внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Мар’яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus