USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині знайшли 13 осіб, що перебували у розшуку

23 Травня 2018 12:51
У ході профілактичних заходів операції «Розшук» працівники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області встановили місце перебування 13 осіб, з яких восьмеро вважалися безвісти зниклими, а п’ятеро розшукувалися за скоєння кримінальних правопорушень, в тому числі злочинів особливої тяжкості, інформує волинська поліція.

Поліцейські розшукали зловмисників, що переховувалися від органів слідства та суду, за вчинення правопорушень, передбачених ст. 121, ст. 125, ст. 191, ст. 366, ст. 185, ст. 309 Кримінального кодексу України. Йдеться, зокрема, про заподіяння умисних тяжких тілесних ушкоджень, привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи переселення засобів, психотропних речовин або їх аналогів з метою збуту, службове підроблення, крадіжки.

Нагадаємо, з метою посилення протидії злочинності та підвищення ефективності розшуку підозрюваних, обвинувачених, безвісти зниклих осіб з 14 травня поліція проводять профілактичні заходи операції «Розшук».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus