USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині зробили перше щеплення проти коронавірусу

25 Лютого 2021 12:39
У Волинській області перший пацієнт отримав вакцину проти коронавірусної хвороби.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

Щеплення отримав Олег Яковенко, лікар-пульмонолог, завідувач інфекційного відділення № 2 тимчасового інфекційного стаціонару госпітальної бази для надання медичної допомоги хворим на COVID-19 КП «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради.

Медик отримав вакцину виробництва Oxford/AstraZeneca.
Як повідомлялося раніше, сьогодні, 25 лютого, на Волинь надійшло 14 тисяч 200 доз вакцини проти COVID-19 – AstraZeneca (Covishield).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 25 Лютого 2021 13:10
І як самопочуття того дохтора?
Анонім Показати IP 25 Лютого 2021 15:51
Навряд чи він ще не перехворів на коронавірус, особисто я з хворими на коронавірус не спілкувалася і не спілкуюся, але сталося так,що мені довелося здати аналіз на антитіла і виявилося,що я вже перехворіла і маю високий показник цих антитіл, проте не знаю навіть,коли це трапилося, пройшло більше півроку,як у мене останній раз була температура 38 всього один день без усяких інших симптомів. Хто боїться коронавірусу,раджу здати аналіз на антитіла, я думаю переважна більшість буде приємно здивована. Думаю ніяка вакцина не дасть вам такого захисту,як власний імунітет.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus