USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На вулиці Стрілецькій у Луцьку за 450 тис. відремонтують зливову каналізацію

7 Вересня 2020 15:50
До кінця року в Луцьку заплановано здійснити поточний ремонт зливової каналізації з встановленням гідрозатвора на вулиці Стрілецькій.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 21 вересня. Аукціон розпочнеться 22 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 449 тисяч гривень.

За ці кошти мають розібрати старе асфальтобетонне покриття, демонтувати круглі цегляні каналізаційні колодязі, прокопати траншеї, улаштувати бетонну основу та дощеприймальні колодязі, прокласти труби, встановити фасонні частини, чавунні люки, засипати траншеї та улаштувати нове асфальтобетонне покриття.

Ремонт планують завершити до 31 грудня поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 7 Вересня 2020 16:31
Вул. Стрілецька у Луцьку, мабуть, одна із небагатьох, яку не затоплює під час злив. Стара ливнева каналізація, змурована із цегли ще на початку 20 ст. справляється чудово і прослужить ще сто років. Можливо, ці кошти краще спрямувати на оновлення каналізаційних мереж вулиць Кравчука, Конякіна чи пр. Соборності. Припускаю, що скоріш за все, на Стрілецькій заплановано велике будівництво нового житлового комплексу або, навіть, не одного. Так що жителі Стрілецької, у будь-якому випадку вам прийдеться потерпіти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus