USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На в'їзді у Шацький нацпарк – подвійна ДТП. Відео

17 Липня 2021 10:35
На в'їзді у Шацький національний парк трапилась аварія.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

ДТП сталась вранці 17 липня.

Як зазначили очевидці, зіткнулися Опель та Лада. Від удару Опель врізався ще у Пежо.

Автомобілі зазнали значних механічних ушкоджень.

Рух цією ділянкою дороги ускладнений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Хамло Показати IP 17 Липня 2021 11:12
Білєтьор - працівник нацпарку знов вискакував на дорогу намагаючись незаконно зупинити авто?
Хамло Показати IP 17 Липня 2021 11:14
Білєтьор - працівник нацпарку знов вискочив на дорогу під колеса?
Микола Показати IP 17 Липня 2021 15:04
Лохи зупиняються щоб заплатити добровільний внесок
Лукаш і Мавка Показати IP 17 Липня 2021 15:51
Ті гопники з парку, незаконно зупиняючи водїїв, своїми діями призвели до аварії ! Хто дав право самозванцям перебувати на проїзній частині дороги і, тим більше, вимагати мзду ? Їхні батьки, родичі займаються туристичним бізнесом і будучи незареєстрованими ні копійки податків в місцевий бюджет не платять ! Налагодьте законну роботу і закладайте отой збір у вартість путівки чи ціни на проживання, а ВОНО, БЛІН, САМО ОБКРАДАЮЧИ ДЕРЖАВУ ШЕ, ЯК ПИЛИП З КОНОПЕЛЬ, ВИСКАКУЄ НА ДОРОГУ, ШОБИ ОБІБРАТИ ТУРИСТІВ ! Там кінці-кінців є влада там є прокурор ?
До дядька прокурора Показати IP 17 Липня 2021 16:21
А цікаво, чи сімї директриси Христецької, голів Карпука, Плейтуха чи завєдующого Зайця і подібних їм, володіють будинками для відпочинку ? Якщо так, то чи офіційно зареєтровані, як вони формують ціну на послуги, що в ту калькуляцію закладено, скільки платежів до бюджету сплатили. Бо оті ситуації на дорозі - то пряма залежність від отого бардаку ? Де звіт дирекції парку про назбирані гроші в минулому році, на шо вони були використані, скільки там адміністративних затрат і т. д. і т. п.? Хай покажуть людям фонд зарплати, штатний розпис - прокурор мав би знати, шо питати !
На%єр з пляжу ! Показати IP 17 Липня 2021 22:57
А ота штаб-квартира білітьорів з парку, яка самовільно збудована в полосі відводу дороги має дозвіл на будівництво ? Рішення ради є? Хто погоджував з дорожників, поліції, архітектури, земельщиків ? Хто приймав в експлуатацію ? Хто давав дозвіл на підключення електроенергії ? Хай покажуть акт прийомки ! Мало того шо самозванці - вони ше й самовільщики !
Степан Показати IP 18 Липня 2021 08:52
Та навіщо писати гнівні коментарі. Просто не зупиняйтесь і їдьте собі далі. І не буде аварій. Не спонсоруйте корупцію.
Олександр Показати IP 18 Липня 2021 19:46
Вчора якраз проїжджав там і все це бачив. Але місяць тому на тому ж місці уже була схожа аварія ми якраз на Світязь їхали. Схоже там щось не те чи з тими "білєтьорами" чи водіями. Але шось зачасто там аварій як на мене.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus