USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На «Ягодині» киянин давав прикордоннику $1000 хабара, аби виїхати до Польщі

22 Жовтня 2023 22:04
На Волині житель Києва за тисячу доларів хабара прикордоннику намагався потрапити за кордон. За це він заплатить понад 40 тисяч гривень штрафу.

Відповідний вирок ухвалив Любомльський районний суд.

25 травня Руслан В. прибув до МАПП «Ягодин», де запевнив інспектора прикордонної служби, що має намір перетнути державний кордон та потрапити до Польщі без відповідних документів.

Вже у приміщенні паспортного контролю Руслан В. надав прикордоннику тисячу доларів неправомірної вигоди, аби той пропустив його через державний кордон.

Читати ще: В ухилянта, який купив підроблений військовий квиток за $2 тис., не вийшло втекти з України через «Ягодин»

Дії хабарника кваліфікували за ч.1 ст.369 КК України. У суд обвинувальний акт надійшов з укладеною між Русланом В. та прокурором угодою про визнання винуватості. Про ухилянта відомо, що він народився у Києві, одружений, працює геодезистом у ТзОВ «Структум».

Суд оштрафував Руслана В. на 42 тисячі 500 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus