USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На «Ягодині» собака знайшов в автомобілі наркотики

2 Березня 2021 11:38
На українсько–польському кордоні в автівці подорожнього прикордонники Луцького загону завдяки службовому помічнику виявили наркотичну речовину.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби.

У пункті пропуску «Ягодин» під час огляду автомобіля «БМВ», яким до Польщі їхав громадянин РФ, спрацював службовий собака Лунтік. Чотирилапий помічник, натренований на пошук наркотичних речовин, вказав на заднє сидіння автівки. Оглянувши салон, в підлокітнику прикордонники знайшли пакет та баночку з речовиною темно-зеленого кольору.

Наркотики, попередньо марихуану, вагою понад 200 грамів вилучили працівники Національної поліції.

До компетентних органів прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 309 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus