USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На «Ягодині» в пасажира автобуса службовий собака знайшов наркотики

6 Травня 2021 14:49
Учора в пункті пропуску «Ягодин» службовий собака допоміг виявити у одного з пасажирів автобуса наркотики.

Про це повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону.

33-річний житель Житомирщини, який їхав до Польщі на заробітки, намагався перевезти через кордон понад 400 грамів речовини рослинного походження сіро-зеленого кольору. Крім того, правоохоронці виявили у чоловіка сушені гриби, які, за його словами, містять у собі галюциногени.

Заборонене українець ретельно спакував у пляшки та пакети, які приховав у кишенях одягу. Взяв чоловік з собою у поїздку і пристрої для вживання наркотиків.

Виявлені речовини та предмети вилучили співробітники СБУ. Правоохоронцям прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 6 Травня 2021 15:03
окунь!!!!!
Andrij Показати IP 6 Травня 2021 19:03
А я как собака учуял то всё съел и кайфовал неделю )))) Слава Украiнi !!!!
ще не зовсім свідоми Показати IP 6 Травня 2021 19:14
Реальні д...біли, що наркоту через кордон намагаються перемістити. Там же в прикордонників та митників "говорящі" собачки є в наявності. Покруче любого сканера!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus