USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На «Ягодині» в авто знайшли сховок з кілограмом бурштину

21 Березня 2018 10:28
У зоні митного контролю пункту пропуску "Ягодин" митники виявили влаштований у транспортному засобі сховок з бурштином. Про це інформує прес-служба Волинської митниці ДФС.

У панелі приладів автомобіля "RENAULT" українець ретельно приховав у чорні поліетиленові пакети 1,2 кг каміння, схожого на необроблений бурштин.

Нелегально видобута сировина тимчасово вилучена для проведення експертизи. У випадку підтвердження "сонячності" каменю громадянина притягнуть до відповідальності за ст.. 483 Митного кодексу України за фактом переміщення товарів з приховуванням від митного контролю. Санкція цієї статті передбачає накладення штрафу в розмірі 100 відсотків вартості товару з конфіскацією і самого товару, і автомобіля, в якому було влаштовано сховок.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Експерт гемолог Показати IP 21 Березня 2018 13:07
Таке сміття за кордон не вивозять! Пахне підставою!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus