USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На «Ягодині» виявили таблетки наркотичної дії

3 Грудня 2021 20:51
Військовослужбовці Волинського загону не допустили незаконного перевезення через кордон наркотичних лікарських препаратів.

Про це повідомляє пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Учора в пункті пропуску «Ягодин» під час прикордонно-митного контролю у громадянина Україниоглядова група знайшла шістдесят таблеток з вмістом наркотичної речовини. Їх віз за кордон пасажир рейсового автобуса, 28-річний житель Нововолинська. Чоловік сховав блістери з таблетками «Метадон-ЗН» у внутрішній кишені куртки.

Наркотичні лікарські засоби, обіг яких обмежено, вилучили співробітники СБУ.

До компетентних органів прикордонники направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що з «Переліком наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів», у якому зазначено про лікарські засоби, що обмежені до вільного переміщення через кордон, можна ознайомитися у Постанові КМУ №770 від 06.05.2000 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Грудня 2021 21:03
Нововолинськ- місто наркоманів. Всі це знають.
west east до Анонім Показати IP 4 Грудня 2021 08:00
Боря хрокав, що то перлина туризму
Олесь Показати IP 4 Грудня 2021 16:56
Нововолинськ після роспаду союзу став залитий , завалений, засипаний як терікони наркотою ....і шо прості ними торгують ...ну з ними ж ніхто і неборотиметься бо ті хто мае боротися видно їх і тримають .це трагедія реальна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus