USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На «Ягодині» затримали чоловіка, який віз амфетамін у коробках з цукерками

23 Жовтня 2021 20:45
Рівненські поліцейські затримали 38-річний рівнянина наркоторговця, який намагався передати посилку з наркотиками в іноземну державу. Обшук транспортного засобу провели слідчі за оперативного супроводу оперативників у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Ягодин» Волинської області.

Про це інформує поліція Рівненської області.

Поліцейські у коробці з цукерками виявили та вилучили три поліетиленові пакетики із метамфетаміном.

Вартість вилучених орієнтовно 50 доз метамфетаміну становить понад 15 тисяч гривень. За результатами призначеної експертизи вирішуватиметься питання про повідомлення збувачу про підозру у вчиненні злочину.

Наркотики відправили на експертизу.

Відповідно до санкції інкримінованої 38-річному жителю Рівного статті, йому за збут наркотиків загрожує від шести до десяти років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus