USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На «Ягодині» затримали прикордонника, який за хабарі пропускав вантажівки поза чергою

3 Грудня 2018 12:40
На «Ягодині» затримали працівника прикордонної служби, який за хабарі пропускав вантажівки через ПП поза чергою.

«Учора спільною міжвідомчою групою, у складі співробітників відділу внутрішньої безпеки по Луцькому прикордонному загону Управління внутрішньої та власної безпеки „Північ“ Держприкордонслужби, слідчими Управління СБУ у Волинській області, за процесуального керівництва Військової прокуратури Луцького гарнізону, у міжнародному пункті пропуску „Ягодин“ викрито схему надавання переваг водіям вантажних автомобілів у позачерговому в’їзді до пункту пропуску за грошову винагороду», – йдеться у повідомленні Держприкордонслужби.

За участю спецпідрозділу ДОЗОР затримано інспектора прикордонної служби відділу прикордонної служби «Римачі» Луцького прикордонного загону зі спільником, громадянином України, під час вимагання та одержання від водія неправомірної вигоди.

Варто зазначити, що попередньо складом міжвідомчої групи було здійснено документування дій зловмисників у декількох аналогічних епізодах.

Крім цього, під час особистих обшуків та за місцем проживання у цивільної особи та військовослужбовця Держприкордонслужби виявлено та вилучено чималу суму грошових коштів як у національних грошових одиницях,так і в іноземній валюті. Наразі фігурантів справи затримано, проводяться першочергові слідчі дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 3 Грудня 2018 12:44
Яке величезне досягнення....
патріот Показати IP 3 Грудня 2018 12:45
Нічого собі сенсація))) комусь просто місце потрібно було звільнити...
До ВН Показати IP 3 Грудня 2018 13:43
Ефект від того затримання, як з ялової хмари дощ. ВН ! Візьміть собі за правило робити наголос на інформації про конкретну міру покарання. Бо оце движуха із затриманням для наведення порядку і боротьби з корупцією практично, як свідчить більшість таких показух, ніякого ефекту не має. Тут тільки правоохоронні органи себе імпотентами виставляють.Періодично через певний час повертайтесь до того факту нехай люди бачать динаміку розвитку подій і результат. А для статистики - друкуйте матеріали про притягнення до відповідальності героїв тих дійств - з фаміліями, строками і мірою покарання.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus