USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Скандал на Закарпатті: депутати після присяги заспівали гімн Угорщини, – ЗМІ. Відео

30 Листопада 2020 22:28
Голова і депутати Сюртівської об’єднаної територіальної громади після присяги виконали хором гімн Угорщини.

Відповідне відео опубліковано в групі «Закарпаття ТОП» у фейсбуці, інформує Цензор.НЕТ.

Присягу народні обранці складали 21 листопада, в День гідності і свободи.

«У День гідності і свободи України в Сюртівській ОТГ складали присягу і співали угорський гімн.

Виходить, що присягали на вірність сусідній державі? У нас готують кримський сценарій, а потім будуть плакати і стогнати про втрату Закарпаття?» – пише «Закарпаття ТОП».

Зазначимо, що на оприлюдненому відео чутно, як люди співають на іноземній мові, мелодія не схожа на гімн України, а нагадує угорський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
124 Показати IP 30 Листопада 2020 22:52
Нічого дивного, Угорщина давно свої щупальця на Закарпатті запустила. Паспорти видає не дарма, мовою угорською цілі міста і села говорять. Через трохи скажуть, чи не хочуть вони в Угорщину і люди побіжать. Там давно бомба сповільненої дії. А ще Польща спить і бачить Львів повернути і не тільки Львів. Буковина теж не проста, вплив Румунії досить великий. Тому, не все так просто, сепаратизм не лише на Донбасі
скептик до 124 Показати IP 30 Листопада 2020 23:35
сепаратизм - це наслідок злочинно-бездарної бездіяльності. влади, спровокованої у першу чергу цілеспрямованим рашистським і не тільки впливом, який розростається махровим совєтізмом на тлі кричущої інфантильності суспільства. народ, який міняє свою гідність і свободу на кусок гнилої ковбаси, в результаті залишається і без гідності, і без свободи, і без ковбаси. історія повторюється знову і знову , а народ, на жаль, висновків з неї не робить. до речі, тих, які так завзято співають гімн угрів, чекає доля батраків і холопів у тих же угрів.
123 до скептик Показати IP 1 Грудня 2020 10:24
Сначала с Украины начали драпать заробитчане, теперь скоро побегут целыми областями ! Наверно Украина больна какой -то страшной болезнью, если из нее бегут люди ?
Дідо до 124 Показати IP 1 Грудня 2020 01:54
Нічого дивного, українці продадуть і неньку за шмат ковбаси.
Велосипедист Показати IP 30 Листопада 2020 23:16
Декілька раз був на Закарпатті,багато їздив велосипедом по-селах Закарпаття,так ось у сільських ,маленьких продуктових магазинах,в районі Берегово,Косино,Запсонь мав розмову з продавцями і людьми,які були в магазині ,всі вони вважають себе Угорцями.і казали ,що Угорщина дуже їм допомагає в різних питаннях, навіть дорогу зробили в одному із сіл угорські служби доріг ,а не українські.так-що ось так по-тихеньку Угорщина переводить на свій бік наш народ
morpheus Показати IP 30 Листопада 2020 23:45
Чемодан, вокзал, Угорщина!
свс Показати IP 30 Листопада 2020 23:56
Сталин знал, как в таком случае поступить........Слишком много развелось всякого рода" сепаров".
0007 Показати IP 1 Грудня 2020 00:06
Angelica Bella из Венгрии.
Олександр Показати IP 1 Грудня 2020 01:55
Чим займається СБУ?
Я Показати IP 1 Грудня 2020 05:05
але вереск з Києва тільки за Донбас
Отакої Показати IP 1 Грудня 2020 06:25
Це сепаратизм і це кримінальна відповідальність.Внести в досудове розслідування і на допити.По іншому ніяк.
Факт Показати IP 1 Грудня 2020 06:28
В Берегово багато молоді не розуміє українську мову. Якщо з дитинства родичі говорять угорською мовою, дитячий садок угорський, школа угорська, університет угорський, тв і радіо угорські, заробіток дає Угорщина. То про яку Україну можна вести мову для цих людей?!
правдиваЯ до Факт Показати IP 1 Грудня 2020 09:56
Так Україна і винна, що таке робиться!
12345 Показати IP 1 Грудня 2020 06:50
А закрити по тюрмам всіх беззаперечно? Отг приєднати до сусідньої, а не соплі жувати.
Питання Показати IP 1 Грудня 2020 08:13
Чим займається СБУ?
Відповідь до Питання Показати IP 1 Грудня 2020 09:44
Збирає для обмінного фонду різних необережних лайкерів і коментаторів.
MRG Показати IP 1 Грудня 2020 09:54
Немає нормальних законів! Нехай би так в Росії або Білорусії заспівали ...
Остап Вакарчук Показати IP 1 Грудня 2020 10:18
Правильно депутати зробили. Я повністю погоджують з читачами: "Велосипедист", "Факт" та іншими. У період з 2002 по 2010 роки, по роботі я жив та працював у всіх регіонах Закарпаття коли по дві, коли по три неділі, коли тридцять днів. Проїхав область вздовж і впоперек. Спілкувався зі всіма жителями починаючи від румунського, угорського, чеського, словацького і польського кордонів, які належать до різних говорів: гуцульського, бойківського, середньозакарпатського та лемківського) Скрізь люди говорили зі мною або на своїй рідній маминій мові або на російській мові. Щоб ви мені тут зараз не говорили, а я фактично прожив там з ними 8 років. І знаю, що пишу.
Луцький до Остап Вакарчук Показати IP 1 Грудня 2020 11:21
Остап тебе батьки не вірно назвала, бо ім'я тобі Сипар, тист ти в нас завжди були такі зони, но щоб до такого ніколи не доходило, це вже перебор, так як століттями наші люди відстоюють цілісність свободу і незалежність, мільйони полягли заради цього, а ти тут цю **ню верзеш, ти хоч думай перед тим як писати, або можеш головою пару разів в унітаз нюрнути, мо з тебе це ла*но вийде, а для тих кому щось не подобається,- так вас тут ніхто не трамиє, зібрали речі і в'йо, ми і без вас самі все наладимо, починаючи, З СЕБЕ! А тобі удачі, шкода тебе ти ніхто!
Клава Показати IP 1 Грудня 2020 11:21
Мабуть тому що основою національної політики в Україні обрали тотальну українізацію і русофобію. Не враховуючи настрої і бажання людей які розмовляють і думають іншими мовами.
Анонім до Клава Показати IP 1 Грудня 2020 11:34
Клава, в Росії тотальна русифікація , в Польщі - тотальна полонізація, у Китаї китаїзація Чи багато є країн . які толерують чужі інтереси. Хіба Білорусь?
Клава до Анонім Показати IP 1 Грудня 2020 12:15
Абсолютно вірно - у Білорусі міжнаціональні відносини і питання мови вирішено без діскрімінації і насильства над їншими етносами і віросповіданнями !!! І ніхто нікому не заглядає у рота - що там в нього мова чи язик...
Активіст до Анонім Показати IP 1 Грудня 2020 12:36
У Росії якраз і немає русифікації, бо є телеканали, наприклад татарські, бо друга по чисельності нація у них саме татари.
Пилип Орлик Показати IP 1 Грудня 2020 11:41
"Клава" дуже мудро написано вами. Дякую вам за таке доречне висловлювання.
Анонім Показати IP 1 Грудня 2020 11:50
На секунду представил поющих гимн , например РФ, местных депутатов Луганской, Донецкой, Харьковской областей. И назревает вопрос : А что так можно было??
Лучанин Показати IP 1 Грудня 2020 13:46
Служба безпеки України повинна миттєво реагувати, адже це зрадники держави
Народна прокуратура Показати IP 1 Грудня 2020 13:48
До Клава. Тому що Україна 30 років все боїться образити когось з сусідів, які ,свою чергу, сприймають таку толерантність як слабкість і вседозволеність. І щодо ролі СБУ. Ви що, думаєте, що СБУ це якесь НКВД, яке саме арештовує, саме розслідує, саме судить і саме ж розстрілює? Розчарую Вас, СБУ діє відповідно до визначених українським законодавством процедур - на усі свої кроки отримує погодження прокурора і санкцію суду. На звичайні ж інформаційні орієнтування від СБУ усі органи державної влади і місцевого самоврядування ложать великий болт (це стосовно планів наших реформаторів зробити СБУ не правоохоронним органом). І навіть якщо СБУ збере достатньо доказів злочину, розгляд буде здійснюватись судом на території вчинення, де суддями працюють ті ж угорці. Такаж ситуація на Донбасі, де судді на вихідні їздять до себе додому на територію орків.
Психопланетарій, Лип Показати IP 1 Грудня 2020 14:11
Історія української державності повторюється як відбувалось від перших правителів Київської Русі князів Олег та Ігора до триумвірату Ярославичів, що розділили державу на окремі князівства.
1500 Показати IP 1 Грудня 2020 15:00
Ці клоуни не розуміють,що поки буде міждержавний кордон буде контрабанда. Будуть совати цигарки і алкоголь будутьть халявні гроші.Як приклад мій родич з Луганської області. На росію возив алкашку, куриво, продукти в Україну з росії дизпальне. Жив не тужив,але був за росіюшку (розумних доводів не сприймав) тепер в ТОРБІ повній. Ха-Ха.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus