USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ перевірить депутатів на Закарпатті, які співали гімн Угорщини під час присяги

1 Грудня 2020 18:30
На Закарпатті Служба безпеки перевіряє інформацію про депутатів Сюртівської сільради, які під час складання присяги виконали національний гімн Угорщини.

Про це повідомляє пресслужба СБУ, пише УНІАН.

«На Закарпатті Служба безпеки України у межах визначеної законодавством компетенції перевіряє інформацію щодо можливих ознак протиправної діяльності в діях депутатів Сюртівської сільської об’єднаної територіальної громади», – йдеться у повідомленні.

При цьому в СБУ підтвердили, що інцидент стався у День гідності й свободи – 21 листопада.

Гімн депутати виконали за ініціативи голови ОТГ.

«Отримані Службою матеріали щодо цієї події наразі ретельно перевіряються. За результатами перевірки вживатимуться відповідні заходи реагування», – інформують в СБУ.

Нагадаємо, у понеділок в місцевій Facebook-спільноті виклали відео, на якому депутати Сюртівської ОТГ співали під час складання присяги, 21 листопада, національний гімн Угорщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
1900 Показати IP 1 Грудня 2020 18:55
Українці бережіть і охороняйте державні кордони України, бо ці клоуни не розуміють,що поки буде міждержавний кордон буде контрабанда. Будуть совати цигарки і алкоголь будутьть халявні гроші.Як приклад мій родич з Луганської області. На росію возив алкашку, куриво, продукти в Україну з росії дизпальне. Жив не тужив,не треба на шахті пахати, але був за росіюшку (розумних доводів не сприймав) тепер в ТОРБІ повній. Ха-Ха. Поїхав в любімую расіюшку, зато бєз біндєр Ги-Ги........ P.S. Вкалує на стройці манкурт
Мадяр до 1900 Показати IP 1 Грудня 2020 19:18
Не завідуй родичу, який чесно працює і заробляє більше ніж контрабандою. І має Президента, а не таке чудо як ми.
1900 до Мадяр Показати IP 1 Грудня 2020 19:32
Ти мадяр не зрозумів гіркої іронії. Я вів до того, що треба захищати свою Україну, а не звати с**них сусідів з їхнім Х**лом
1900 до Мадяр Показати IP 1 Грудня 2020 19:47
Ти мадяр не зрозумів гіркої іроніїї. Я вів до того, що потрібно захищати свою Україну, а не займатись сепаратизмом. А контрабанда тут ні до чого.
аватар 51 Показати IP 1 Грудня 2020 19:13
Можливо потрыбно вже давно кримынальны справи выдкривати на тих поющих, А то СБУ висловила своэ занепокоення , нычого вас усых той 2014 рык не навчив
ще не зовсім свідоми Показати IP 1 Грудня 2020 20:03
Дивно, але всі щурі з України хочуть втекти, як з "Титаніка"
дідо до ще не зовсім свідоми Показати IP 1 Грудня 2020 21:22
Щирі не втікають, як щурі, а дістають паспорти перспективних країн і, як щурі, потроху туди совають народне добро і гроші.
У х Показати IP 2 Грудня 2020 12:24
Угорщина давним давно, крок за кроком йде до своєї цілі - повернути собі Закарпаття. Паспорти видає, фінансово допомагає і тд. Дивує те, що лише тепер Сбу зацікавилась цим питанням. У Берегово давним давно все на угорській мові, багато людей української і не знає, час у них теж угорський. Проте і це немдивно, бо вони є угорцями, а не українцями. До 1939 року це були території Угорщини, Україні вони ніколи не належали. Але раз це на даний час наша земля, то держава давно б мала упереджувати сепаратистські настрої, чи думає в разі чого туди танки пустити, як і на Донбас
Гаргола Д.М., м. Луц Показати IP 3 Грудня 2020 10:00
Танки кажете туди пустити, можна і танки, а можна і атомну бомбу. Західні держави і НАТО наголостили, що вмішуватися в конфлікт Україна-Угорщина не будуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus