USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

На Запоріжжі загинув командир взводу з Волині Олександр Мельник

7 Вересня 2023 09:16
На війні з російськими окупантами загинув 25-річний Герой з Волині Олександр Мельник.

Близько тижня вважався зниклим безвісти. В понеділок, 4 вересня, повідомили про загибель, повідомляють його рідні та близькі у соцмережах, пише ВСН.

Олександр Мельник 1997 р.н. був жителем села Підгір’я Забродівської громади Ковельського району.

Командир взводу Олександр Мельник загинув на Запорізькому напрямку, попередньо 25 серпня.

«Йому лише 25. На жаль, назавжди... На Запорізькому напрямку загинув житель нашої громади із с.Підгір’я, командир взводу, молодший лейтенант, Мельник Олександр Валерійович. Вічна пам’ять Герою. Щирі співчуття батькам, рідним та близьким. За наявною інформацією, кортеж із тілом бійця прибуде в суботу. В разі змін буде повідомлено. Просимо всіх по шляху руху кортежу коридором зустріти та віддати шану молодому воїну, який загинув, захищаючи Батьківщину», – повідомили у громаді.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним загиблого військового. Вічна пам’ять, честь і шана Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людмила Показати IP 7 Вересня 2023 13:02
Як же ж болить!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus