USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На затриманому російському танкері 15 росіян – ЗМІ

25 Липня 2019 17:15
На борту російського танкера NEYMA, затриманого Україною в Ізмаїлі Одеської області, знаходиться екіпаж, що складається з 15 громадян Російської Федерації.

Про це «Інтерфаксу» повідомило в четвер інформоване джерело, пише УНІАН.

За інформацією видання, всі вони почувають себе задовільно. Джерело зазначило, що у танкера російський судновласник, однак долею моряків поки він не турбувався.

Як повідомлялось раніше, Служба безпеки України спільно з Військовою прокуратурою затримали російський танкер NEYMA, який блокував українські військові кораблі в Керченській протоці в кінці листопада минулого року.

24 липня, за інформацією українських прикордонників, в порт Ізмаїл під прапором РФ зайшов танкер NIKA SPIRIT, який за номером ІМО – 8895528, згідно з даними міжнародної інформаційної системи EQUASIS, ідентифікований як вже відомий танкер NEYMA, який був використаний для перекриття Керченської протоки.

Слідство встановило, що танкеру NEYMA, з метою приховування причетності до незаконних дій та актом агресії, які відбувалися 25.11.2018, російськими власниками змінено назву на NIKA SPIRIT.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus