USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині автівка, за кермом якої був п'яний водій, збила ДПС-ника

16 Лютого 2013 15:02
Намагаючись зупинити автомобіль водія-утікача, держінспектори змушені були застосувати зброю. Передували цьому вимога про зупинку, яку порушник проігнорував, більше того авто збило працівника ДПС, повідомили в СЗГ УМВС в області.

Співробітники взводу забезпечення супроводів роти ДПС ДАІ підпорядкованої УМВС України у Волинській області зупиняли автомобіль «Форд-ескорт». Спочатку водій проігнорував вимогу про зупинку і продовжив рух, згодом порушник таки зупинив авто. Старший інспектор дорожньо-патрульної служби підійшов до авто зі сторони водія, у цей час останній раптово рушив з місця, збивши працівника міліції.

Державтоінспектори на службовому авто із включеними проблисковими маячками синього та червоного кольору та звуковою сигналізацією негайно почали переслідування порушника. Вимогу працівників ДАІ щодо зупинки автомобіля, яку неодноразово було оголошено через гучномовець, водій проігнорував.

Тому, згідно з пунктом 6 статті 15 Закону України «Про міліцію» (для зупинки транспортного засобу шляхом його пошкодження, якщо водій своїми діями створює загрозу життю чи здоров’ю громадян або працівникам міліції) державтоінспектори були змушені застосувати табельну вогнепальну зброю.

Попередження про можливість використання зброї водій знову ж таки проігнорував. Як наслідок, правоохоронці змушені були стріляти по колесах автомобіля. Лише це і спинило автомобіль.

Порушника затримали неподалік села Видричі Камінь-Каширського району. Як з’ясувалося, водій - 30-річний місцевий житель.

Правоохоронець з тілесними ушкодженнями госпіталізований в Камінь-Каширську центральну районну лікарню. Наразі його стан задовільний.

Згідно акту освідування, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння (1,64 проміле). У справі відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 342 (опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, державному виконавцю, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) та частини 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Віталька Показати IP 16 Лютого 2013 15:11
Що значить збив працівника правоохоронних органів??? Я так зрозумів, що працівник ДПС підійшов ло бокових дверей волія..... Чим він тоді збив?? зеркалом? (і аж так що міліціонера госпіталізовали і то потім). ШАНОВНІ ТУТ КОРУПЦІЯ ВИЛАЗИТЬ!!!!
7777 до Віталька Показати IP 16 Лютого 2013 18:33
д.біл, читай закони де чітко написано що таке корупція.
NANO Показати IP 16 Лютого 2013 16:46
Хоч одна приємна новина за сьогоднішній день
m до NANO Показати IP 16 Лютого 2013 23:55
ти теж д+біл.
Пішохід Показати IP 17 Лютого 2013 00:29
Сосновский теж тікав п'яний від гаішників на два роки суд лишив без прав . Самий чесний депутатик,а якби не дай бог збив когось! Виродок!!!!!!
Конрад Карлович Міхельсон Показати IP 17 Лютого 2013 18:51
треба було в асфальт вкатати мусора
сосна Показати IP 18 Лютого 2013 08:52
а про Сосновського не чув. а коли і де це було.а казав що не п є.алі ж брехун і ще за рульом і ще тікав і ще тіпа депутат троль
трезвий Показати IP 18 Лютого 2013 09:09
дпс ників які розводять народ на дорогах тепер ніхто ненавидить і ніхто не співчуває.повна компроментація цих гнид.і ці сучарні бацили мають бути повністю звільнені як в Грузії.дякуючи ДР можливо це відбудеться.Не давайте їм бабла на дорозі!
Кільчицька Женя Показати IP 18 Лютого 2013 09:29
бачачи кожен день купу грубих порушень ПДД і повну бездіяльність служби "дай" зовсім не дивно якщо скоро їх відстрілювати будуть як на полюванні. толку з них немає ніякого. дармоїди пузаті, з трьох даїшників двоє виглядають як вгодовані свині, що тут добавити...
зaгрeб Показати IP 18 Лютого 2013 09:52
Все првильно мужик сделал.Не только ж бухим мусорам можна людей давить.
Сосні Показати IP 18 Лютого 2013 09:57
На тому тижні засудили і ще тікав із залу суду від журналістів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus