USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На вихідні обіцяють сніг

7 Жовтня 2011 13:26
У найближчі вихідні Україну очікує різке похолодання, можливий перший сніг.
Про це розповіла начальник відділу агрометеорології Гідрометцентру України Тетяна Адаменко, – інформують Комментарии.
Синоптик зазначає, що кліматичні умови цього року дозволяють робити висновок про ранню зиму, яка настане уже в листопаді.
«Ви пам’ятаєте аномально теплий листопад в 2010-му, то в цьому році клімат свідчить про можливе настання зими уже на початку листопада. З 8 жовтня Україну чекає похолодання, не виключено випадання першого снігу», – каже Адаменко.
У Гідрометцентрі висловили побоювання щодо погодних умов і посівної кампанії, зазначаючи, що 70% посівних площ знаходиться під засухою.
«Уже зараз можна сказати, що 20% озимих посівів знаходяться в ризикованих умовах, у ґрунті немає вологи, яка необхідна для вегетації. У цьому році ми чекаємо холодну і ранню зиму, а затяжних циклонних дощів дотепер так і не було, ситуація з посівною дозволяє висловлювати побоювання», – сказала Адаменко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Я Показати IP 7 Жовтня 2011 14:03
У нас так завжди - то забагато дощів, то нема. А все синоптики винні... :)
знахар Показати IP 7 Жовтня 2011 14:09
Так де ж буде сніг? Виходячи з того, що новини волинські? Може, в Канаді, чи на Командорських островах? Наприклад, на вихідні дні луцький метеоцентр по області обіцяє зниження температури і дощі. Але не сніг. Навіщо лякати людей? За такі "новини" вам доведеться викачувати яйця від ляку за ваш же рахунок. Будьте обережні з прогнозами.
Ласковая Показати IP 7 Жовтня 2011 14:30
То ж пишуть, що не Волинь, а Україну очікує похолодання. Сніг може випасти в Карпатах.
Бульба Показати IP 7 Жовтня 2011 18:43
:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus