USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Набули чинності секторальні санкції США щодо Росії

29 Листопада 2017 08:29
Набули чинності санкцій проти енергетичного і банківського секторів економіки Росії, що були накладені через її агресію проти України.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства фінансів США, передає Укранська правда.

Департамент контролю за іноземними активами Міністерства фінансів США опублікував оновлену інструкцію із застосування пов’язаних з Україною і Росією обмежень.

"Зміни стосуються поправок до Директиви 1 і Директиви 2, пов'язаних з Україною і Росією, що були прийняті 29 вересня 2017 року", - зазначили в американському Міністерстві фінансів.

Нагадаємо, йдеться про посилення санкцій проти енергетичного і банківського секторів економіки Росії.

Обмеження запроваджуються на умови фінансування російських компаній, що перебувають під санкціями, з боку американських юридичних чи фізичних осіб, а також із території США.

Для таких російських компаній із енергетичного сектора термін, на який їм можуть бути надані кредити, скоротиться до 60 днів із нинішніх 90, а для підсанкційних компаній із фінансового сектора – до 14 днів із нинішніх 30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus