USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Начальника Ягодинської митниці відсторонили від роботи

9 Вересня 2013 14:22
Начальник Ягодинської митниці Роман Микитюк на Волині зараз відсторонений від роботи.
Про це IA ZIK зазначив начальник ГУ Міндоходів в області Ігор Сінгаєвський.
Сінгаєвський прокоментував інформацію щодо відсторонення від роботи начальника Ягодинської митниці: «Це дійсності відповідає. Службова перевірка продовжується. На сьогодні результатів не можу доповісти, тому що перевіряється працівниками міністерського апарату».
«На цей час Роман Микитюк відсторонений від роботи», – зазначив він.
Роман Микитюк очолив Ягодинську митницю у жовтні 2011 року. Перед тим до лютого 2011-ого він керував Львівською митницею, де розгорівся грандіозний корупційний скандал. Це Микитюк привів із Волині свою заступницю Клавдію Кутикіну, яку затримали під час отримання хабара.
Телеканал ZIK прокрутив викривальні кадри. Люди у формі митників заходять до заступника начальника Львівської митниці й кладуть у шухляду робочого стола доларові купюри. Підходять до калькулятора, що на робочому столі Кутикіної, і набирають якісь цифри. Потім помічники пакували гроші у пакети – майже як поштові бандеролі, ніби готували до відправки. Це бачили ще не всі.
Очевидно, митники боялись прослуховування – тому все робили мовчки. Не знали бідаки, що оперативники знімають прихованими камерами багатосерійний фільм про невидимі сторінки життя митниці.
До призначення Микитюка начальником Львівської митниці поважна дама працювала на Волині. Горя не знала, поки не опинилася на вершині регіональної піраміди. Щоправда, вироком Шевченківського районного суду Львова 20 червня Клавдію Кутикіну засуджено за частиною 2 статті 368 КК України - отримання хабара у значному розмірі - на п’ять років позбавлення волі із позбавленням права займати посади у правоохоронних органах на три роки. Водночас на підставі статті 75 КК України її звільнено від відбування основного покарання з випробуванням і встановленням іспитового строку на три роки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Начальник Ягодинської митниці - безробітний чи ув’язнений. ПОДРОБИЦІ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
муму Показати IP 9 Вересня 2013 14:34
за што?
maxim.maryanchyk до муму Показати IP 9 Вересня 2013 16:15
відстронили значить вже зажрався!
Сиба Показати IP 9 Вересня 2013 21:00
вони мільйонами беруть хабарі, а відповідають перед законом ніби стакан насіння вкрали. в нормальній державі смертна кара була б однозначно.
klm Показати IP 9 Вересня 2013 21:18
не туди возив кажуть...
нафаня Показати IP 10 Вересня 2013 08:27
От побачите-все буде по Крилову:"І щуку кинули у річку", не пропадуть-випливуть ще в якійсь прикордонній області.БАБЛО ФОРЕВЕР!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus