USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Надійшли 45 млн на перинатальний центр, які «вибив» Ігор Палиця

13 Жовтня 2017 17:14
Депутати обласної ради готуються прийняти в бюджет Волині субвенцію зі столиці на перинатальний центр. Це стало можливим завдяки домовленості голови Волинської облради Ігоря Палиці з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом, відповідно до якої, уряд передбачив з держбюджету на перинатальний центр у Луцьку майже 45 мільйонів гривень й Кабмін уже ухвалив необхідні рішення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 13 жовтня.

Директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк запропонував зміни в обласний бюджет у зв’язку з надходженням субвенції зі столиці.

«На перинатальний центр пропонуємо ухвалити 44,8 мільйона гривень», - інформував посадовець.

Члени профільної комісії підтримали це й рекомендують депутатам ухвалити зміни під час чергового сесійного засідання.

Нагадаємо, що 27 вересня завдяки особистим перемовинам голови Волинської облради Ігоря Палиці з Прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом уряд України виділив 45 мільйонів гривень на добудову перинатального центру в Луцьку. Ні від народних обранців, які представляють інтереси волинян у Верховній Раді, ні від заможних людей, які могли б стати меценатами цього соціального проекту, пропозицій не надходило.

Після завершення усіх робіт медичний заклад буде одним із найсучасніших в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
цікавий Показати IP 13 Жовтня 2017 17:47
Наскільки відомо, "вибивати" кошти - функція виконавчої влади. Що вибив ка?ьол гунчик? Чого їздить в Київ? Порожніми яй?ями трусити в міністерських кабінетах?
Лучанин Показати IP 13 Жовтня 2017 17:49
Молодець Палиця!!!
іван Показати IP 13 Жовтня 2017 18:54
цей центр почали будувати ще при кучмі. Вашілін побудував 8 хат кругом луцька та аптечну імперію Гнатів собі хату за мільйон долларів. А грошей добудувати центр все немає. З цих 45 млн 5 піде на центр, а 40 розкрадуть. Слава Україні.
К.Каширець Показати IP 13 Жовтня 2017 19:10
Що там той Гунчик хизується? Гроші платників податків, а якщо у Києві тормозять виділення, то його прямий обов'язок повернути гроші у область і потім не видавати це за геройство. Коли ця совковість вже закінчиться? Мабуть коли таких як Гунчик і Ко. приберуть з політ-еліти України!!!
інкогніто Показати IP 13 Жовтня 2017 22:16
Колеги, остепеніться! дякуючи Ігорю Петровичу хоть завершиться це будівництво, яке триває десятиліття! не будьте такими злими....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus