USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Нафтогаз оцінив збитки від окупації Криму у $5,2 млрд

31 Липня 2019 13:12
Компанія Нафтогаз подала до трибуналу у Гаазі заяву. У ній збитки, завдані вилученням Росією активів компанії унаслідок анексії Криму, оцінила у $5,2 млрд.

Вирок трибуналу у справі Нафтогазу проти РФ очікується наприкінці 2020 року, повідомляє Gazeta.ua з посиланням на пресслужбу компанії.

Гаазький трибунал визнав порушення Росією угоди про взаємний захист інвестицій, до якої компанія апелює. Вона вимагає відшкодування за конфіскацію кримських активів.

Арбітраж розділив розгляд справи на 2 етапи. Остаточне рішення може винести на другий рік розгляду у 2020 році.

«Нафтогаз володів найціннішими енергетичними активами у Криму і був однією з основних мішеней Російської Федерації, коли та конфісковувала українські активи після незаконного вторгнення та окупації півострова в 2014 році», – повідомляють у Нафтогазі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сераховичі Показати IP 31 Липня 2019 14:47
Коболєв сподівається протриматись до рішення трибуналу і отримат чергову кілька мільйонну премію,хоч Украіні расєя не збирається хоч щось повертати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus