USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Наливайченко заявив про штаб спецслужб РФ у приміщенні НБУ під час Майдану

18 Листопада 2017 10:04
«Після Революції Гідності ми виявили, що весь останній поверх приміщення Нацбанку був облаштований спецобладнанням для стеження. На переконання слідства, там перебували російські спецслужби під час подій на Майдані».

Про таке в ефірі інформаційно-політичного ток-шоу «Народ проти!» на телеканалі ZIK розповів Валентин Наливайченко, екс-голова СБУ, відповідаючи на запитання Інни Богословської про знахідки в приміщенні Нацбанку.

Пан Наливайченко відзначив, що факт цієї знахідки може підтвердити тодішній виконувач обов’язків генпрокурора Олег Махніцький.

Окрім того пан Наливайченко заявив також, що у готелі «Україна» в Києві деякий час перебував терорист Гіркін, відомий за псевдо «Стрєлков». «З Росії снайпери і снайперське обладнання прибувало під час особливо гострого етапу, коли палав будинок профспілок.

У той час разом з обладнанням прибули й три групи офіцерів ФСБ на чолі з генералами. Ця доказова база є у розпорядженні слідчої групи. Дуже сподіваюся, що усе це буде представлено, аби громадяни України у відкритому судовому засіданні почули прізвища, хто, коли прибував і чим займався. Сприяли ефесбешникам найвищі тодішні генерали СБУ, найвищі посадові особи Генпрокуратури і оточення Януковича», – акцентував Наливайченко.

Гість програми також додав, що після його призначення главою СБУ приміщення були порожніми, докази – спалені, а підлеглі тікали в анексований на той час Крим чи Росію. «Було знищено докази незаконної роботи проти активістів Майдану. Всіх вели, слідкували і готували проти кожного якщо не провокацію, то злочини. Тому їм доводилось палити і ховати сліди злочинів», – констатував Наливайченко.

Екс-глава СБУ додав, що усі докази, які були напрацьовані після 24 лютого, були процесуально оформлені. «Є підписи Махніцького, мої. Працювали адвокати Небесної сотні – вони теж мають величезну доказову базу. Є також генерал СБУ, який може розповісти в суді, який зустрічав Суркова, де працювали ефесбешники, як вони були розташовані на полігоні СБУ», – додав Валентин Наливайченко.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
51 омбр(розформ) Показати IP 18 Листопада 2017 11:10
Кому від цього легше шо він тепер заявив.
51 омбр(розформ) Показати IP 18 Листопада 2017 11:10
Кому від цього легше шо він тепер заявив.
Блок- пост Показати IP 19 Листопада 2017 18:11
А ТИ Су...а тоді де був? у юльки під спідницею!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus