USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Нам випала найсильніша команда», – Тлумак про матч «Волині» з «Карпатами»

5 Червня 2019 16:14
На післяматчевій прес-конференції після нічийного матчу з «Карпатами» у Львові головний тренер «Волині» Андрій Тлумак відзначив, що його підопічним трапилася найсильніша команда з можливих. Коментуючи нічийний результат, він наголосив, що все вирішиться на стадіоні «Авангард» у Луцьку.

Андрій Тлумак зауважив, що йому було дуже важко їхати до Львова і грати проти «Карпат», адже цій команді він віддав багато років, однак він наголосив, що зараз працює в Луцьку і буде виконувати свої завдання.

Також він звернувся до Прем’єр-ліги, звертаючи увагу на формат чемпіонату: «Хочеться звернутися до Прем’єр-ліги, щоб там подивилися, які були емоції сьогодні на стадіоні. Напевно, такого вже немає років з п’ять. Але вони хочуть викинути такі дві команди, які збирають стадіони. Оскільки одна з команд вилетить: або ми, або «Карпати». Тому нехай задумаються, чи варто робити 16 команд, чи варто залишити 12 з «Олімпіком» та «Арсеналом». Можливо, зараз я на емоціях говорю, але так воно і є».


Незважаючи на те, що «Волинь» грала без номінальних форвардів, Андрій Тлумак наголосив, що хавбек Волошинович виконував роль нападника, до того ж йому допомагав Кожанов, який грав вище.

Відповідаючи на питання місцевих медівників, коуч «Волині» розповів, що йому дуже добре працюється у Луцьку: «Хочу висловити похвалу людям, які там працюють та мене оточують. Я просто отримую задоволення від людей. Під час чемпіонату з нас зняли 6 очок, але ми не опустили рук та продовжили працювати».

«Думаю, що в Луцьку буде аналогічний інтерес до цього матчу, до того ж львів’яни приїдуть. Ми працюємо для людей, тому хочеться, щоб їх на стадіонах було більше. Вдома буде легше, адже більшість глядачів будуть вболівати за нас. Луцьк почав жити футболом», - резюмував Андрій Тлумак.
Натомість в.о. головного тренера «Карпат» Олександр Чижевський відзначив більше володіння м’ячем його командою.

«Ми більше контролювали м’яч, однак львівський вболівальник хоче голів. Нам потрібний час, щоб поставити гру, щоб футболісти добігали, бо команди фізично не вистачає на другий тайм. Та на це є свої об’єктивні причини», - зазначив тренер.
Також він розповів, що сам родом з Луцька, тому йому не дуже хотілося грати проти свого міста, однак вже невдовзі між ними має визначитися сильніший.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus