USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Наніс 11 ударів: на Волині п’яний військовослужбовець побив до смерті солдата

8 Листопада 2019 13:34
На Волині під час розпивання спиртних напоїв військовослужбовець військової частини А1008 у Володимирі-Волинському разом з невстановленою особою побив до смерті іншого військовослужбовця, нанісши йому 11 ударів в різні частини тіла, зокрема по голові. За цей злочин він проведе за ґратами вісім років.

Про це йдеться у вироку Володимир-Волинського суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 13 квітня 2017 року військовослужбовець військової частини А1008 в позаслужбовий час знаходився неподалік молодіжно-культурного центру «Метелик» у Володимирі-Волинському

Так, будучи в стані алкогольного сп'яніння, він разом з невстановленою досудовим розслідуванням особою під час конфлікту з іншим солдатом наніс йому близько 11 ударів в голову та інші частини тіла. В результаті отриманих тілесних ушкоджень побитий військовослужбовець помер.

Обвинувачений свою вину у вчинені злочину визнав. Він стверджував, що не мав наміру позбавляти життя потерпілого. Зазначив, що не пам'ятає обставин злочину, адже був в стані алкогольного сп'яніння в той вечір. Також він не зміг пояснити, в який спосіб ноги вбитого були зв'язані брючним ременем свідка. Військовослужбовець попросив вибачення у батьків за смерть їхнього сина. Просив суворо його не карати.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді восьми років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Пилип Орлик Показати IP 8 Листопада 2019 13:51
Дякую нашим захисникам за такі рішучі та правильні у лапках дії. Від нашим військовослужбовців чи то від контрактників чи то строкової служби я іншого не можу очікувати. Армія у нас прекрасна в лапках: спиртного напиваються до нестями, що не пам"ятає труси він вдів чи ні, а потім б"є до смерті, затім на суді дуже розплакався та просить пожаліти.
І до Пилип Орлик Показати IP 8 Листопада 2019 16:46
Не треба всіх під одну гребінку, такі люди є не лише в армії. А стосовно напиваються, то це відноситься абсолютно до усіх українців, не лише військовослужбовців. Спробуйте ввечері по вулиці пройтись - та все п'яне вештається, страх.
Анонім Показати IP 8 Листопада 2019 13:54
...а може він герой,а,може,він з ато ...
1 до Анонім Показати IP 8 Листопада 2019 14:28
він такий довбень як і ти зі своім баченням АТо
І до Анонім Показати IP 8 Листопада 2019 16:48
я думаю що він скоріше всього просто д*біл!
Анонім Показати IP 8 Листопада 2019 14:34
Для перемоги треба лише одне; в армії оголосити стан тверезості та не паління. Це єдина зброя, яку злякаються на протилежній стороні.
Ісса Ндойє Показати IP 8 Листопада 2019 14:39
4 роки відматає і по УДО вийде на волю, а потім ще когось заб'є, або згіне на помойці з БОМЖами ...
Остап Вакарчук Показати IP 8 Листопада 2019 16:06
Якщо це все правда, що написано, то треба давати не меньше 15 років. Сволоч труслива, яка на суді розплакалась бо бачте сам жити хоче, а коли вбивав як дурний до смерті товариша то розсуд втратив через пойло, нічого він не пам"ятає. Не меньше 15 років, щоб скільки буде жити пам"ятав. Дійсно можна вдарити один одного чого не буває, а тут бичара щосили бив, бо боявся отримати здачі. Мені вбивці солдата зовсім не жаль.
Анонім до Остап Вакарчук Показати IP 9 Листопада 2019 18:26
Вбивці з якого регіону?
Анатоль Показати IP 8 Листопада 2019 17:05
От вам, брати мої, і всенька армія, мова, віра, вся до копійки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus