USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині подали світло для 28 % споживачів

24 Листопада 2022 17:21
На Волині заживлено 28%, у тому числі усі об‘єкти критичної інфраструктури. Наразі дефіцит потужності на Волині складає 65% необхідного обсягу.

Про це повідомили у ПрАТ «Волиньобленерго».

Значна частка доведеної «Волиньобленерго» потужності на область припадає на об‘єкти критичної інфраструктури, решта – на інших споживачів.

Ураховуючи вищезазначене, подача напруги усім споживачам області здійснюється за технічної моживості погодинно та почергово.

Ситуація динамічна, у разі зменшення дефіциту потужності в об‘єднаній енергосистемі напруга для споживачів буде подаватись на довший період часу.

Служби «Волиньобленерго» та фахівці НЕК «Укренерго» працюють цілодобово для якнайшвидшого повернення світла волинянам.

Читати ще: У Міненерго розповіли, коли в Україні запрацюють атомні електростанції

За попередньою інформацією Міністерства енергетики зменшення дефіциту електроенергії в ОЕС України для можливості заживлення споживачів очікуємо вже до кінця доби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 24 Листопада 2022 18:32
Посергово- але одні в черзі завжди перші, і ніколи сергу не покидають , а інші останні- та і то в чергу на 2 години посеред ночі потрапляють. Багатоповерхівки навпрроти зі світлом з 2 ночі і зараз без перерви, школа з іншого боку і 11 приватних хат світло було 3 год за добу. То хто більше споживе??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus