USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардепи з відбійним молотком вимагали у ВР виплатити зарплату шахтарям

17 Січня 2020 13:01
Народні депутати з груп «За майбутнє» та «Довіра», тримаючи у руках шматки вугілля та відбійний молоток, вимагали виплатити зарплату українським шахтарям, яку не видають вже пів року.

Про це заявив нардеп Сергій Шахов з трибуни парламенту, за спиною якого стояли інші депутати, пише ТСН.

«Люди страждають від того, що не отримують заробітну плату. Рабом називають того, хто може заплатити за комуналку та за їжу. Шахтар не може заплатити навіть ні за комуналку, ні за їжу. Уявіть собі, коли люди ідуть до магазинів – мамка бере дитину і записується в амбарну книгу, нема чим купити чоботи. Сьогодні в нашій країні люди, які сидять тисячу метрів під землею, бідують», – зазначив він.

Також Шахов уточнив, що йдеться і про гірників Волині, і Донеччини, і Львівщини.

«Вони (шахтарі – прим.ред.) чекають, поки тут, в парламенті, змушувати будуть Кабмін заплатити їм зарплати. На День шахтаря гроші не дали, на Новий рік гроші не дали, на Різдво гроші не дали. Наступного тижня віддайте гроші, гроші є, ми проголосували за бюджет», – додав він.

Окремо Шахов наголосив, що депутатські групи «Довіра» та «За майбутнє» вимагають негайного втручання президента в оплату зарплати шахтарям та розвитку вугільної галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
турбо режим Показати IP 17 Січня 2020 13:57
Всі кошти пішли на преміі, зарплати та "скромні " корпоративи слугам народу- депутатам,міністрам, а шахтарі ім не потрібні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus