USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Наша економіка має бути на воєнних рейках, бо нині країна у війні, а економіка у мирному часі», – нардепка з Волині

8 Лютого 2024 06:18
Підтримка військових, перебудова економіки мирного часу на економіку країни, що воює, а також євроінтеграційні законопроєкти – це найважливіші блоки питань, які мають розглядати у Верховній Раді.

Про це заявила народна депутатка України Ірина Констанкевич під час прямого етеру загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини».

Серед першочергових завдань, які, на думку Ірини Констанкевич, має ставити перед собою Рада, вона виділяє три.

Читати ще: «На фінансування лікування поранених військових на 2024 рік виділять додаткові кошти», – народна депутатка з Волині Ірина Констанкевич

«Передовсім – це питання, повʼязані з військовими та обороною країни. Це забезпечення, мобілізація, ротація, підтримка, лікування, реабілітація воїнів.

Другий блок – питання воєнної економіки, розбудови оборонно-промислового комплексу. Кошти міжнародної підтримки йдуть на соціальне забезпечення та інші видатки, на війну ми їх не можемо витрачати. Нам потрібно більше української зброї й більше українських грошей на війну. Наша економіка має бути на воєнних рейках, бо нині країна у війні, а економіка у мирному часі.

Третій блок – євроінтеграційні законопроєкти. Український парламент активно працює над виконанням усіх семи блоків вимог з боку Євросоюзу для наближення вітчизняного законодавства до європейських норм і продовження курсу в ЄС», – заявила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Лютого 2024 12:53
Це типу план "Б" після двох років війни. Бо план "А" був, кава в Криму.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus